VÅBENSTILSTANDSDAGEN 11/11


Arrangementet den 11/11 kl. 11 arrangeres i samarbejde med menighedsrådet. Omkring obelisken ved kirken mindes vi de godt 100 danske mænd fra sognet, som mistede livet under tjenesten i den preussiske hær i den 1. verdenskrig. Obe- lisken blev rejst for indsamlede penge og indviet i 1922. I år er det så sammen- komst nr. 100 på stedet. Alle er velkomne til denne ceremoni, hvor vi efter kranse- nedlægning kan høre The Last Post, blive læst op fra indvielsestalen fra 1922 og mødes til kaffe og brød i konfirmandstuen. Her vil Henrik Ingemann, forfatteren til det store 4-binds værk ”100helte”, gøre status og orientere om udgivelsen, hvor bind 2 er udkommet, og bind 3 vil følge snarest. Et bind nr. 5 med historier om de overlevende og hjemvendte soldater er også planlagt. Så kom og hør mere om dette store projekt.