Aktiviteter i Sognehistorisk foreningAFTEN- OG SOGNEVANDRING NY PØL – HUMBÆK

ONSDAG DEN 7. SEPT. AFHOLDER VI EN LILLE VANDRING MED START KL. 18 VED NYPØLSGADE 14, SE BILLEDE, OG GÅR GENNEM BYEN FOR AT ENDE PÅ HUMBÆK MØLLE, HVOR VI CA. KL 20 VIL SLUTTE AF OG HVOR DER KAN KØBES PØLSER, ØL OG VAND.

UNDERVEJS  BLIVER DER FORTALT OM STEDETS HISTORIE. KÅDNERHUSE, HOVERI, GENDARMHUSET, FATTIGHUSET, OLLINGS HUS, DIGESIKRING, Æ HUMMELMAJ, LANDBRUG, GRUSGRAVNING, DEN STORE BRAND I 1966 OG SÅ HISTORIER OMKRING HUMBÆK MØLLE SOM DER VAR FØR I TIDEN.

ALLE ER VELKOMNE. Vi går på fast vej!     TAG EN STOL MED.

PARKERING: omkring Humbæk Mølle – se skiltning

På gensyn til en hyggelig aften

LANDSBYMARKEDET 17. SEPTEMBDE KL. 11 – 17 HOLSTENERLADEN

Også i år vil vi i laden sælge Inges berømte solæg – med tilbehør. Der er også udstilling af redskaber, samt fotos og tegninger på standere. Også de flotte fotomontager fra LSG 100 års jubilæum kan ses her i laden. Der vi også være salg af lokalhistoriske bøger og hæfter.


Fredag d . 11/11 kl. 11 afholder vi på VÅBENSTILSTANDSDAGEN en mindehøjtidelighed for sognets faldne under Den Store Krig 1914-18. Obelisken med de mange navne blev indviet i 1922 efter at penge var blevet samlet ind i sognet. Vi vil læse op af talen, som sadler Henriksen holdt ved indvielsen. Der vil også blive blæst fanfare, The Last Post, og efter kransenedlægningen ved Obelisken er alle fremmødte velkomne til lidt brød og kaffe i konfirmandstuen. Arrangementet er i samarbejde med Menighedsrådet.

På gensyn fredag den 11 november kl. 11.00  ALLE ER VELKOMNE