Generalforsamling

Lysabild Sognehistoriske forening

Ordinær GENERALFORSAMLING afholdes 1/2  kl. 19. Derefterforedrag:

Vor ordinære generalforsamling foregår onsdag den 1. februar 2023 kl. 19 i Klubhuset ved Lysabild Børneunivers. Dagsorden  ifølge vedtægter. Efter beretningen giver vi kaffe og kage.

             INGA FRISK –    Sygeplejerske i det krigshærgede Afghanistan

Vi har indbudt tidl. sygeplejerske Inga Frisk, Vejle (tidl. Kegnæs) til at fortælle om sit arbejde gennem flere perioder i det krigshærgede Afghanistan. Vi kan garantere en spændende og tankevækkende oplevelse, hvor Inga kan berette om utrolige udfordringer og om begivenheder, vi aldrig før har læst om i avisen eller set i tv! Trods det barske tema, så mød op til denne aften og hør denne øjenvidneskildring omkring krigens galskab.