AFSTEMNINGSFEST

AFSTEMNINGSFEST FREDAG DEN 10 FEBRUAR kl. 19 – 22 I MULTISALEN på Lysabild skole.

Hovedtaler er tidligere elev på skolen (afg. 1982) Morten Teilmann-Jørgensen.

Morten er i dag museumschef for Kongernes Jelling, og har på det seneste fået 2 andre afdelinger af Nationalmuseet som ansvars- og arbejdsområde nemlig Frøslevlejrens Museum i Fårhus og Kommandørgården på Rømø.

Med en fortid som boghandler, journalist og medarbejder i Danmarks Radios provinsafdelinger og nu i en lederstilling med base i det nye og pompøse museumskompleks i Jelling, vil vi komme godt rundt i Mortens museumsverden. Vi får nok også lidt at høre om barndommen i Lysabildskov og om Lysabild Skole i ”gamle” dage. Vi glæder os meget til at møde Morten på gammel hjemmebane. I løbet af aftenen synger vi, traditionen tro, nogle nationale sange med Jakob fra Fjelby ved klaveret.

Alle er velkomne til denne afstemningsfest nr. 93. Der bliver i en pause serveret kaffe/te og tårt’ (lagkage) som vi plejer at gøre. En beskeden entre for aftenen på kr. 70 dækker også kaffen.

MØD OP 10. februar, OG TAG NABOEN MED til nok en spændende aften i Lysabild.